Print this page
Vaktmesteroppgaver
 
 
 
 

I Spekter Pluss har vi egne team som jobber med vaktmesteroppgaver.

Vi utfører oppdrag både for Åsane Storsenter, Horisont kjøpesenter og butikker i kjøpesentrene. Vi rydder bort emballasje/avfall fra butikkene/sentrene, sørger for at det sorteres til riktige avfallscontainere, setter på plass handlevogner som blir forlatt på parkeringsområdene og ellers andre små og store oppgaver etter behov. For Akvariet i Bergen holder vi det pent og ryddig i publikumsområdet, spyler og vasker, tar et malingsstrøk hvis det er behov, steller planter og blomsterbed og mange andre forskjellige oppgaver. I tillegg har vi faste oppdrag for både private og offentlige næringslivsaktører i vårt nærområde som omfatter bossrydding, plenklipping, spyling/rengjøring av bossrom og containere, med mer.

Dette er arbeidsoppgaver som de fleste sentrene/butikkene ikke finner tid til å utføre selv. Våre team gleder seg til arbeidet og rykker gjerne ut på kort varsel. Vi er effektive og har god erfaring med slikt arbeid.

Vi fikk BIR’s miljøpris i 2006 for vårt arbeid med å holde det ryddig og rent i Åsane – distriktet.

Ønsker du å arbeide utendørs, er et ordensmenneske og kan utvise en høflig og kundevennlig opptreden kan dette være riktig arbeidsplass for deg.