Rapportering av klageAktueltNavEquass
MELLOM   Om Spekter Pluss Kontakt Tiltak for arbeidssøker Arbeidsplassarenaer Produkter og tjenester Lenker
blank
blank
 
blank Produkter og tjenester
       
  • Kantinedrift
       
  • Småindustri/annen produksjon
       
  • Vaktmesteroppgaver
       
  • Småindustri/Breisteinsålen
       
  • Pakking og montering
       
  • Tilbakemeldinger
blank          

slogan
blank
blank  

 
 
 

Pakking og montering

Spekter Pluss har en stor monterings- og pakkevirksomhet i sine egne lokaler. Her mottar vi faste og sporadiske oppdrag for næringslivet i Bergensområdet.

Vi har blant annet en egen gruppe som håndpakker krydder for en av landets ledende krydderprodusenter. For øvrig tar vi på oss oppdrag av forskjellig art som kan variere med sesong og fra år til år. Eksempelvis kan nevnes pakking av profileringsprodukter, gave- og hobbyartikler, montering og pakking av sammensatte produkter, samt andre lignende oppgaver etter oppdragsgivers beskrivelse. Vårt eget produkt ”Breisteinsålen” pakkes også i denne avdelingen.

I pakkegruppen er det også mulig å få opplæring i grunnleggende kantinearbeid og delta i det daglige arbeidet på personalkantinen i Spekter Pluss AS.

Arbeid i denne delen av vår virksomhet gir mange muligheter for deg som har behov for godt tilrettelagt arbeid og ønsker arbeidsledelse som er ”tett på” og kan veilede og bistå deg litt ekstra.

Du vil kunne utvikle din konsentrasjonsevne og lære å arbeide målrettet med ulike oppgaver. Dette er en arbeidsplass for deg som liker forutsigbarhet og å ha faste rammer i hverdagen. Du vil komme til et sammensveiset, inkluderende og tett arbeidsmiljø hvor det er viktig å virke sammen i en gruppe med mange arbeidstakere.

Utskriftsvennlig versjon    
 

blank    
Spekter Pluss AS, Liavegen 10, 5132 Nyborg. Telefon: 400 27 800. E-Post: post@spekterpluss.no
blank