Rapportering av klageAktueltNavEquass
MELLOM   Om Spekter Pluss Kontakt Tiltak for arbeidssøker Arbeidsplassarenaer Produkter og tjenester Lenker
blank
blank
 
blank Produkter og tjenester
       
  • Kantinedrift
       
  • Småindustri/annen produksjon
       
  • Vaktmesteroppgaver
       
  • Småindustri/Breisteinsålen
       
  • Pakking og montering
       
  • Tilbakemeldinger
blank          

slogan
blank
blank  

 

Småindustri/annen produksjon

Den produksjonsbaserte delen av virksomheten er lokalisert i egne lokaler. Vi påtar oss produksjonsoppgaver som underleverandør til andre bedrifter i tillegg til at vi har vårt eget produkt ”Breisteinsålen”.

Alt arbeidet utføres av våre arbeidstakere under tilsyn og veiledning av våre dyktige arbeidsledere. De tilrettelegger, forestår all nødvendig opplæring og sikrer at vårt kvalitetsløfte blir ivaretatt. Vi kan tilby følgende arbeidsoppgaver innen produksjonsområdet:

Annen produksjon
Spekter Pluss påtar seg å utføre enkle produksjons- eller bearbeidingsoppgaver etter bestilling og i henhold til kundenes beskrivelser. Arbeidet er variert og kan omfatte flere typer produkter. Vi kan arbeide både med plast, tre og metall. Oppdragene har normalt lang varighet, men kan også preges av kortsiktighet og variasjon. Som eksempler kan nevnes at vi bøyer plastlister til kontorstolproduksjon og produserer opphengskroker til himlingsløsninger. Felles for all vår produksjon er høye krav til nøyaktighet og kvalitet. Oppgavene er utfordrende og lærerike.

Ønsker du å jobbe med produksjonsoppgaver skal du etter en opplæringsperiode kunne arbeide effektivt og bruke tilgjenglige hjelpemidler/ produksjonsredskaper på en sikker måte. Arbeidsleder vil bistå med opplæring og veiledning slik at du får en forståelse for rutiner som gjelder for arbeidet. Du vil få trening i å samarbeide med kolleger og vil lære å møte kunder på en respektfull og høflig måte. Du vil få tildelt produksjonsoppgaver ut fra dine egne forutsetninger og interesser.

Utskriftsvennlig versjon    
 

blank    
Spekter Pluss AS, Liavegen 10, 5132 Nyborg. Telefon: 400 27 800. E-Post: post@spekterpluss.no
blank