Rapportering av klageAktueltNavEquass
MELLOM   Om Spekter Pluss Kontakt Tiltak for arbeidssøker Arbeidsplassarenaer Produkter og tjenester Lenker
blank
blank
 
blank Produkter og tjenester
       
  • Kantinedrift
       
  • Småindustri/annen produksjon
       
  • Vaktmesteroppgaver
       
  • Småindustri/Breisteinsålen
       
  • Pakking og montering
       
  • Tilbakemeldinger
blank          

slogan
blank
blank  

 <b>Arbeidsleder: </b><br>
 

Småindustri/Breisteinsålen

Alt arbeidet utføres av våre arbeidstakere under tilsyn og veiledning av våre dyktige arbeidsledere. De tilrettelegger, forestår all nødvendig opplæring og sikrer at vårt kvalitetsløfte blir ivaretatt. Vi kan tilby følgende arbeidsoppgaver innen produksjonsområdet:

Breisteinsålen
Produksjon av Breisteinsålen ble overtatt av bedriften i 1992. Produktet har tradisjon og har vært produsert i lange tider før dette. Det er en anerkjent innleggssåle som lages i ull eller filt. Sålen har slått svært godt an i markedet, og oppfattes som et kvalitetsprodukt til gunstig pris. Den er ypperlig til ski- og sjøstøvler, men ellers til de fleste typer sko for å holde seg tørr og varm på bena.
Sålene blir stanset ut med spesialutformet verktøy i forskjellige størrelser. Ullsålene blir kantsydd. Etterpå klargjøres innleggssålene for forsendelse til butikker og forhandlere over hele landet.

Produksjonen byr på mange forskjellige oppgaver. Helt fra forberedende arbeider med filt og ull som kommer inn i store ruller, til ferdig produkt som plastemballeres sammen med produktbeskrivelse i pakninger som kan tas rett inn i butikk. På avdelingen kan du få opplæring i bruk av stansemaskin og symaskin. Dette er et håndverk for deg som liker å arbeide selvstendig, nøyaktig og konsentrert. Pakkingen av sålene foregår i vår pakkeavdeling.

Utskriftsvennlig versjon    
 

blank    
Spekter Pluss AS, Liavegen 10, 5132 Nyborg. Telefon: 400 27 800. E-Post: post@spekterpluss.no
blank